Vi föräldrar

Vi föräldrar

Tidningen Vi Föräldrar ger alltid svar från de främsta experterna, och innehåller det senaste och viktigaste om föräldraskap och barnets sömn, mat, hälsa och utveckling. Vi Föräldrar är Sveriges största tidning för småbarnsföräldrar! Är du blivande eller nybliven förälder? Undrar du också hur man gör för att ge sin älskade unge en så bra start i livet som möjligt? Då har du hamnat rätt! Vi som jobbar med Vi Föräldrar brinner för allt som har med föräldraskap, barn och bebisar att göra. Vi vill ge alla pappor och mammor den senaste och mest uppdaterade kunskapen; hos oss träffar du Sveriges absolut främsta experter inom ämnen som barnhälsa, medicin, barns utveckling, psykologi, barnmat/amning/flaskning med mera. Ingen fråga är för liten och ingen är för stor för att rymmas hos oss. Kom och bläddra i våra tidningar och se själv! I vår monter (nr 27) kan du teckna en prenumeration till specialpris och få en välfylld goodiebag på köpet värd över 700 kr! Du kan dessutom fynda barn- och babyprodukter, böcker och annat smått och gott! Varmt välkommen!

http://www.viforaldrar.se/

2017-02-16T14:50:57+00:00