Geggamoja

geggamoja

Geggamoja är ett svensk barnklädesföretag som producerar hållbara produkter. Merparten av produkterna är GOTS certifierade då Geggamoja är ett av få företag i Sverige som är certifierade för ekologiska produkter. Nyhet på Underbara Baby är Geggamoja prematur. En kollektion för de minsta, tillverkade i materialet bambu. Bambu passar särskilt bra till kläder närmast huden. För känslig och lättirriterad hud är bambu ett extra bra material, kläder av bambu är lyxigt mjuka och följsamma mot kroppen.
 
På mässan har du som besökare möjlighet att se Geggamojas kollektion och fynda bland fina mässerbjudanden.
Geggamojas produkter finner du på www.geggamoja.com eller på Geggamoja Store Grev Turegatan 10 – Stockholm

www.geggamoja.com
Instagramlänk: @geggamojacom
Facebooklänk: https://www.facebook.com/GEGGAMO

2018-02-22T14:03:34+00:00