me&i

Välkommen att hälsa på oss i vår monter på UnderBARABABY! Låt oss också stolt presentera ett unikt, underbart och väldigt spännande samarbete med Babblarna!

me&i gör färgglada, unika och lekvänliga kläder till barn, kläder som barn kan leka i, kläder som är mjuka, sköna och som sitter bra. Färgglada och lekfulla barnkläder gör både dig och din omgivning glada. För oss är det viktigt att barnen tycker om sina kläder, därför blir vi stolta när vi hör att det är våra kläder som barnen själva väljer i garderoben. Att våra barnkläder har hög kvalitet är också viktigt för oss.

Vårt mål är att tillverka kläder som vi själva skulle vilja bära. Sköna, snygga och funktionella plagg som kan användas varje dag, både till vardags och fest. Med färg, form och underbara mönster gör vi kläder som barn (och vuxna också för den delen) kan leka och trivas i. 

Men det är inte bara våra kunder som ska trivas. För oss är det också viktigt att de som tillverkar våra kläder har det bra och att plaggen tillverkas på ett ansvarsfullt sätt. Därför jobbar vi i nära samarbete med fabrikerna i Portugal och Turkiet. Vi arbetar också intensivt för att få in mer hållbara fibrer och ekologisk bomull i plaggen.

www.meandi.se
Instagramlänk: instagram.com/meandiinternationa
Facebooklänk: facebook.com/meandiinternational

 

2018-02-22T14:08:54+00:00