Doomoo

Doomoo är ett varumärke från det belgiska företaget Delta Diffusion. Det är ett familjeföretag som sedan 1990 erövrat världen med sina innovativa produkter för baby, barn och föräldrar.

”Sensation attitude”
Mjukt och bekvämt är Delta Diffusion ledord och en viktig ingrediens i alla Doomoo-produkter, från filtar till nattlampor. Delta Diffusion jobbar kontinuerligt med att vidareutveckla materialen i produkterna. Ett exempel är de minimala EPS-kulor som gör Doomoos amningskuddar, gravidkuddar och sittpuffar unikt mjuka och formbara.

Säkerhet
Säkerheten är avgörande. Allt som tillverkas av Delta Diffusion under varumärket Doomoo Basics har genomgått omfattande tester utförda av internationella säkerhetsinstitut. Delta Diffusion tar aldrig några risker vad gäller produkternas säkerhet.
Många av Doomoo Basics produkter är framtagna i samarbete med läkare, barnmorskor och andra experter inom barnomsorg. Produkterna bygger på den senaste forskningen på området.

Hemsida: www.babysafe.nu
Facebook: https://www.facebook.com/search/top/?q=babysafe.nu
Instagram: Babysafe.nu

2018-03-01T14:41:51+00:00